!~ آخـر 10 مواضيع ~!
|
|
إضغط على
او
لمشاركة اصدقائك! |
|
أدوات الموضوع |
من 5
عدد المصوتين: 0
|
انواع عرض الموضوع |
#1
|
||||||
|
||||||
|
2 أعضاء قالوا شكراً لـ Alaa Hatim على المشاركة المفيدة: |
03-17-2012, 09:06 AM | رقم المشاركة : 2 |
شكراً: 1,305
تم شكره 598 مرة في 355 مشاركة
|
رد: طلب رجاااااااااء الرد
هههههههههههههه
والله يالغالي ما عندي أي خلفيه بس عندي حبيت بس إذا حاب تعرف روووح قسم الاسره وأدخل موضوع طبخ للمعرفه ودي لمك
|
|
03-17-2012, 09:12 AM | رقم المشاركة : 3 | |
شكراً: 285
تم شكره 613 مرة في 270 مشاركة
|
رد: طلب رجاااااااااء الرد
ماااااااااااشى ليك يوم تكون مثلى و اضحك عليك ايضا اروح و امرى الى الله
|
|
|
الأعضاء الذين قالوا شكراً لـ Alaa Hatim على المشاركة المفيدة: |
03-17-2012, 09:15 AM | رقم المشاركة : 4 |
شكراً: 4,998
تم شكره 5,434 مرة في 1,899 مشاركة
|
رد: طلب رجاااااااااء الرد
ههههههههههههه
ضع كميه من الماء على النار...واضع فيهااا ملعقتين زيت..وزره ملح.........الى ان يغلى الماء ثم اضع المكرونه.....اذا كانت اسباغتى.قسمهااا نصفين.وضعهااا وبعد ذلك....دعهااا تنضج لمده...15دقيقه(حسب نوع المكرونه).وبعدها ضعها فى مصفاه. وضع كميه من الصلصه فى وعاء وعليه كميه قليله من الماء.وكميه من الزيت .وضعها على النار..(ملحوظه كميه ماء قليله)جدا ثم بعد ذلك ضع المكرونه.واتركها3 دقائق.وبالف هناااااااااا
آخر تعديل الرومانسيه يوم 03-17-2012 في 09:24 AM.
|
|
03-17-2012, 09:18 AM | رقم المشاركة : 5 | |
شكراً: 285
تم شكره 613 مرة في 270 مشاركة
|
رد: طلب رجاااااااااء الرد
اقوم اعملها
|
|
|
03-17-2012, 09:19 AM | رقم المشاركة : 6 |
شكراً: 1,387
تم شكره 2,359 مرة في 1,132 مشاركة
|
رد: طلب رجاااااااااء الرد
هذه طريقة اعداد المكرونة التونسية
المقادير لحم خروف 4 طماطم 3 ملاعق كبيرة طماطم مركزة 4 حبات فلفل حلو حبة فلفل حار نصف ملعقة كبيرة هريسة 500غرام مقرونة اي نوع الي تفضلينه ورق غار ملح فلفل اسود جبن مبروش للزينة الطريقة 1 سخني الزيت ثم اضيفي له الحم مقطع و متبل بالملح والفلفل الاسود 2 اضيفي حبات الطماطم( بعد ان قطعتها الي مكعبات) والطماطم المركزة و الهريسة والثوم المفروم وحركي الجميع 3 اضيفي الماء ورق الغار وغطي القدر واتركيه 10 دقايق 4 تفقدي الصلصلة من حين لاخر باضافة الماء ان كانت تحتاج لذلك 5 اضيفي حبات الفلفل واتركي الصلصة تطبخ مع التحريك من حين لاخر الي ان تنضح قطع الحم و تتماسك الصلصة 6 اسلقي المعكرونة في ماء مملح و زيت 7 ضعي الصلصة على المعكرونة من دون لحم و اخليطي الكل الي ان تصبح متجانسة 8 قدمي المعكرونة في طبق وزينيه بقطع الحم و الفلفل ورشي فوقهم الجبن المبشور
|
|
03-17-2012, 09:22 AM | رقم المشاركة : 7 |
شكراً: 1,769
تم شكره 950 مرة في 573 مشاركة
|
رد: طلب رجاااااااااء الرد
وعليكم السلام ~
ياله من موقف لك الله يعينك انا بحسب معرفتي راح اساعدك اول شي تغلي ماء ليس للشرب بل ماء من الصنبور تضعها على النار لحد ماتغلي وتضع فوقها ملح وزيت وتقوم بتحريكها بين الفترة والفترة وليس متواصلا حتى لاتلتصق في الطنجرة تقوم بتحريكها ليس اكثر من عشر دقائق حتى تراها اصبحت صالحة للهضم وغير قاسية ومن ثم تقوم بتصفيتها من الماء هل افدتك ..؟؟ واي سؤال انا جاهزة..^^
|
|
03-17-2012, 09:23 AM | رقم المشاركة : 8 |
شكراً: 9,781
تم شكره 5,490 مرة في 2,349 مشاركة
|
رد: طلب رجاااااااااء الرد
ماشاء الله الرومانسية الله يجزاها خير ماقصرت بالتوفيق أخي
|
|
03-17-2012, 05:28 PM | رقم المشاركة : 9 |
شكراً: 285
تم شكره 613 مرة في 270 مشاركة
|
رد: طلب رجاااااااااء الرد
تم بحمد الله عمل المكرونه
و لكن للأسف طلعت مسكرة و لكن هاعمل ايه هاكلها صحيح هذه هى فائدة النسااااء فى البيت ههههههههههههه
|
|
03-17-2012, 05:52 PM | رقم المشاركة : 10 |
شكراً: 4,472
تم شكره 10,030 مرة في 1,463 مشاركة
|
رد: طلب رجاااااااااء الرد
هههههههههه طيب ابعت ليه وانا اجيلك
انا استاذ في المكرونة هههههههه علي فكرة هي طلعت مسكرة عشان شكلك سبتهاا من غير ما تقلبهاا فـ عجنت منك يا بطل هههههههه مفروض تحطهاا في مايه مغليه وتقف زاي تمثال الحرية بتاع امريكاا ههههه بس ايدك تكون شغال مش ثابتة يعني تقلب تقلب تقلب لحد ما تزهق منك بعديهااا لازم وضروري كمان انك تحطهاا في مايه بارده وتقلبهاا بردو وتحضر طماطم في الخلاط وتحطهاا علي النهاار وتحط الزيت والملح ودوقهاا تشوف الطعم حلو ولا ناقص ملح وبعد ما تغلي اكتر من غلوه ههههههه حلو اللهجة والله بس يارب تفهم تقوم اي بقي حاطط المكرونة عليها وتقلب االاتنين المهم كلمة تقلب دي ههههههه وبالهنا والشفاا بس مش تنسي تجيب ليه طبق اصلي بحب موووت حتي اني في البيت بعملهااا والكل بيشهد بحلوتهاا وسلام ياحلو ^ ^
|
|
مواقع النشر (المفضلة) |
|
|