مقبلات وعصائر مقبلات وعصائر |
!~ آخـر 10 مواضيع ~!
|
|
إضغط على
او
لمشاركة اصدقائك! |
|
أدوات الموضوع |
من 5
عدد المصوتين: 0
|
انواع عرض الموضوع |
#1
|
||||||
|
||||||
السلام عليكم اليوم و صفة شوربة بحرية تجنن المقادير: بصل مقطع فواكه بحر متنوعة مقطعة قطع صغيرة (انا استخدمت الجمبري و السبيط) قطعة من السمك فيليه (او مفصصة من العظام و الجلد منزوع) زيت ماء توابل (ملح و فلفل و الكمون) 2 ملعقة كبيرة دقيق (ليكون قوامها ثخينا) لبن او قشطة زعتر او بردقوش (اختياري) جبن رومي مبشور (اختياري) الطريقة: نضع كمية مناسبة من الزيت في حلة علي النار و نضيف البصل حتي يذبل ثم فواكه البحر و قطع السمك و نشوحهم قليلا علي النار نضع كمية مناسبة من الماء و نضيف التوابل نتركها علي النار حتي تنضج فواكه البحر (حوالي 5 دقائق) نضيف الدقيق و نقلبه في الزيت في طاسة قليلا ثم نضيفه ( و ممكن يذاب في اللبن) نضيف اللبن او القشطة و نقلب ثم الاعشاب تقدم علي الغداء بجانب السمك المقلي او اي صنف بحري اخر و صحتين . منقول |
مواقع النشر (المفضلة) |
|
|