| 
 !~ آخـر 10 مواضيع ~! 
         | 
| 
 | 
| 
 إضغط على 
	  | 
| 
		 | 
	أدوات الموضوع | 
	  
	 
	 5.00 من  5 
	 عدد المصوتين: 1
	  
	 | 
	
	انواع عرض الموضوع | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||||
		
		
  | 
||||||
| 
		
	
		
		
			
			
			 طريقة عمل الكنافة | طريقة عمل الكنافة بالصور  أهلا بأعضاء وزوار مونمس  اليوم جبت لكم طريقة الكنافة طريقة سهلة بس روووووعة المقادير:  1/2 كيلو كنافه كوب سمن سايحه للقشطه:  2 كوب حليب 5 ملاعق كبيره دقيق كوب قشطه للقطر:  1/2 1 كوب سكر 3/4 كوب ماء عصير ليمونه فانيليا الطريقه:  تحضير القطر:  نخلط مكونات القطر كلها في اناء ماعدا الليمون و الفانيليا نضع الاناء علي النار الهادئه و نتركه حوالي 10 دقائق   ثم نضيف الليمون و نتركه يغلي قليلا ثم نضيف الفانيليا و نبعد القدر عن النار   و نتركه ليبرد تماما تحضير القشطه:  ندوب الدقيق في الحليب علي البارد   ثم نرفعهم في اناء علي النار حتي يسمك الخليط هكذا  نبعد القدر عن النار و نضيف القشطه و نقلب جيدا   حتي يتجانس الخليط تماما و تصبح القشطه جاهزه  تحضير الكنافه:  - تفتت الكنافه و تفرك جيدا بالسمن السايح  - ندهن صينيه بالسمن   - نضع نصف مقدار الكنافه   - نضغط علي الكنافه الموجوده في الصينيه جيدا جدا باستخدام صينيه اخري اصغر منها  - نرش مقدار من السمن السايح  - نغطي الكنافه بطبقه القشطه (مع الابتعاد عن الاطراف)  - نضيف النصف الآخر من الكنافه المفروكه بالسمن و نضغط عليها مرة اخري   - نرش مقدار جيد من السمن السايح  طريقه الخبز:  ممكن تخبزيها في الفرن عادي و تحمري الوجه   لكن انا افضل اني اخبزها علي سطح البوتاجاز لأن طعمها بيبقي الذ بكتيييييييييير  يعني تحطيها علي البوتاجاز و لما تلاقيها اتحمرت من تحت تقلبيها في صينيه تانيه  و اول ما تستوي و تكون ساخنه جدا ترشي عليها القطر البارد  و لازم تتركيها تبرد قبل التقطيع علشان ما تتفتتش منك  و هناااا وعاااافية    | 
| 5 أعضاء قالوا شكراً لـ اللؤلؤة الوردية على المشاركة المفيدة: | 
| مواقع النشر (المفضلة) | 
| الكلمات الدلالية (Tags) | 
| الكنافة | 
		
  | 
	
		
  |